Svetsare

Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och vägröjningsmaskiner. Att ytterligare förstärka denna ställning och etablera oss i samma position inom området timmerbils- och recyclingkranar är det mål vi nu strävar efter.
Vi expanderar och söker därför fler engagerade medarbetare till vårt team!

 

 

Arbetsuppgifter

Vi producerar det mesta av våra produkter i eget hus, och i produktionskedjan har vi idag ca 35 svetsare. Arbetsuppgifterna som svetsare hos oss är varierande och kräver rakt igenom god erfarenhet av svetsning, ritningsläsning, mätteknik samt ett noggrant arbetssätt.


Din profil

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet från tillverkningsindustri. Du är van att arbeta i högt tempo, och kvalitet samt noggrannhet är något som ligger dig varmt om hjärtat.
Vi söker dig som har svetsutbildning och gärna några års erfarenhet av att arbeta som svetsare inom MAG-svetsning (138). Tidigare erfarenhet av TIG-svetsning, robotkunskaper och svetslicenser ses som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och söker dig som har ett stort engagemang och drivs av ständiga förbättringar som utvecklar såväl ditt eget som gruppens arbete. Därtill har du som söker en har god kommunikativ- och social förmåga. Vi värdesätter initiativkraft, lagspel, kvalitetsmedvetenhet och strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald.

 

Ansökan

Skicka in din ansökan, inklusive CV och personligt brev, till frida.hamreby@cranab.se. Märk din ansökan med ”Svetsare”. Sista ansökningsdag är 2017-10-20. Urval sker löpande, tjänsterna kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Har du frågor eller är intresserad av att veta mer, är du välkommen att kontakta Frida Hamreby 0933-145 55.

 

Facklig representant för IF Metall är Stellan Yngberg 0933-135 35

 

Välkommen in med din ansökan!

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från säljare av rekryteringstjänster eller annonser.

 

Cranab AB har idag ca 140 anställda och omsätter ca 250 miljoner kr. Våra två fabriker är belägna i Vindeln, 55 km från Umeå.

Lediga jobb


KONTAKT

Cranab AB
922 82 Vindeln
Tel: +46(0)933-135 00

Follow on Newsdesk Follow on Facebook Follow on YouTube
Cranab 1
Karlsgårdsvägen 56
922 32 Vindeln
Cranab 2
Allan Jonssons väg 4
922 31 Vindeln