Lager- och Logistikpersonal

Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och vägröjningsmaskiner. Att ytterligare förstärka denna ställning och etablera oss i samma position inom området timmerbils- och recyclingkranar är det mål vi nu strävar efter.
Vi expanderar och söker därför fler engagerade medarbetare till vårt team!

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som lager- och logistikpersonal arbetar du till stor del med truckköring, kundorderplock, inleverans av gods samt plock till vår egen produktion. Du en viktig del i vårt produktionsflöde, där du med ett utpräglat ordningssinne har kunden i fokus såväl internt som externt.

 

Din profil

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av lager och logistik. Erfarenhet av affärssystemet Monitor samt truckkort ses som meriterande. Du är en flexibel person som är van att hantera många arbetsuppgifter samtidigt och drivs av ständiga förbättringar som utvecklar såväl ditt eget som gruppens arbete. Du har ett stort engagemang och en god kommunikativ- och social förmåga. Vi värdesätter initiativkraft, lagspel, kvalitetsmedvetenhet och strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald

 

Ansökan

Skicka in din ansökan, inklusive CV och personligt brev, till frida.hamreby@cranab.se. Märk din ansökan med ”Lager”. Sista ansökningsdag är 2017-10-20. Urval sker löpande, tjänsterna kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Har du frågor eller är intresserad av att veta mer, är du välkommen att kontakta Frida Hamreby 0933-145 55.

 

Facklig representant för IF Metall är Stellan Yngberg 0933-135 35

 

Välkommen in med din ansökan!

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från säljare av rekryteringstjänster eller annonser.

 

Cranab AB har idag ca 140 anställda och omsätter ca 250 miljoner kr. Våra två fabriker är belägna i Vindeln, 55 km från Umeå.

Lediga jobb


KONTAKT

Cranab AB
922 82 Vindeln
Tel: +46(0)933-135 00

Follow on Newsdesk Follow on Facebook Follow on YouTube
Cranab 1
Karlsgårdsvägen 56
922 32 Vindeln
Cranab 2
Allan Jonssons väg 4
922 31 Vindeln