Arbeta hos oss

Cranab AB är moderbolag inom Cranab Group. I koncernen ingår också dotterbolagen Bracke Forest AB och Vimek AB. Bracke Forest AB är marknadsledare inom maskinteknik för markberedning och mekaniserad plantering. Vimek AB är världsledande leverantör av små skogsmaskiner för det skonsamma skogsbruket.

Konstruktör

Vi söker nu en Konstruktör till vår verksamhet i Vindeln!


Som konstruktör på Cranab kommer du att arbeta med många olika spännande uppdrag inom mekanik-, maskin och hydraulikkonstruktion. Beslutsvägarna är korta, och möjligheterna att påverka ditt eget arbete samt produkterna är stora på företaget.


Om dig
Vi söker dig som har teknisk ingenjörsutbildning på universitetsnivå eller motsvarande. Kunskaper och erfarenhet av 3d- CAD, FEM-beräkning och hållfasthetsdimensionering är meriterande. God hydraulik- och elektronikkompetens kan vara ett alternativ för att omforma tjänsten för dig. Då tjänsten innebär kontakter såväl inom som utom den egna avdelningen skall du som söker vara utåtriktad samt ha god förmåga att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och värdesätter eget ansvar och drivkraft.


Om oss
Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och kompletta busk- och vägröjningsmaskiner. Att ytterligare förstärka denna ställning och att etablera oss i samma position inom området timmerbils- och recyclingkranar är det mål vi nu strävar efter.
Cranab AB har idag ca 140 anställda och omsätter ca 250 miljoner. Våra två fabriker är belägna i Vindeln, 55 km från Umeå.


Ansökan
Skicka in din ansökan, inklusive CV och personligt brev, till mattias.lundstrom@cranab.se. Sista ansökningsdag är 2017-09-17. Urval sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.


Har du frågor eller är intresserad av att veta mer, så är du välkommen att kontakta vår
Konstruktionschef Mattias Lundström, 0933-14532, mattias.lundstrom@cranab.se


Facklig representant för Unionen är Emelie Ekman 0933-13552


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde sker enligt överenskommelse.


Välkommen in med din ansökan!
Mer info om oss hittar du på vår hemsida www.cranab.se


Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från säljare av rekryteringstjänster eller annonser.

"Konstruktör Cranab 2017

Lediga jobb


KONTAKT

Cranab AB
922 82 Vindeln
Tel: +46(0)933-135 00

Follow on Newsdesk Follow on Facebook Follow on YouTube
Cranab 1
Karlsgårdsvägen 56
922 32 Vindeln
Cranab 2
Allan Jonssons väg 4
922 31 Vindeln