CNC-operatör

Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och vägröjningsmaskiner. Att ytterligare förstärka denna ställning och etablera oss i samma position inom området timmerbils- och recyclingkranar är det mål vi nu strävar efter.

Vi expanderar och söker därför fler engagerade medarbetare till vårt team

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i skiftlag där dina arbetsuppgifter som CNC-operatör bland annat innehåller inkörningar, programändringar samt hantering av verktyg och skärdata. I vår produktionskedja har vi avancerade fleroperationsmaskiner med styrsystem som Fanuc, Siemens och Mazak.

 

Din profil

Du som söker har en teknisk utbildning i grunden med inriktning CNC eller motsvarande, samt att du har några års erfarenhet av yrket. Truck- och traverskort samt kunskaper i affärssystemet Monitor ses som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och söker dig som är engagerad och lösningsorienterad, samt att du har en god social- och kommunikativ förmåga. Vi värdesätter initiativkraft, lagspel, kvalitetsmedvetenhet och strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald.

 

 

Ansökan

Skicka in din ansökan, inklusive CV och personligt brev, till frida.hamreby@cranab.se. Märk din ansökan med ”CNC”. Sista ansökningsdag är 2018-03-31. Urval sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Har du frågor eller är intresserad av att veta mer, är du välkommen att kontakta Frida Hamreby 0933-145 55.

Facklig representant för IF Metall är Stellan Yngberg 0933-135 35

 

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid som kan övergå till en tillsvidare­anställning, tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Välkommen in med din ansökan!

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från säljare av rekryteringstjänster eller annonser.

 

Cranab AB har idag ca 150 anställda och omsätter ca 250 miljoner kr. Våra två fabriker är belägna i Vindeln, 55 km från Umeå.

Lediga jobb


KONTAKT

Cranab AB
922 82 Vindeln
Tel: +46(0)933-135 00

Follow on Newsdesk Follow on Facebook Follow on YouTube
Cranab 1
Karlsgårdsvägen 56
922 32 Vindeln
Cranab 2
Allan Jonssons väg 4
922 31 Vindeln