Lastbilskranar för recycling och timmertransport
Cranab lastbilskranar har utvecklats både för transport och materialhantering. De är lika användbara i skogen som i tätbebyggda områden, och rör sig lika smidigt oavsett miljö. Kranarna kan enkelt hantera allt från timmer och skrot till containrar.
Gripare och gripsågar för virkeshantering
Vi producerar tre serier med gripare för det globala skogsbruket optimala för skotare och lastbilskranar samt flishuggare. Oavsett vilken serie du väljer är de framtagen för att du ska kunna arbeta effektivt med full kontroll och precision.
Skotarkranar för modernt skogsbruk
Cranab skotarkranar är utvecklade för skogsindustrin. Tack vare sina armar kan de arbeta nära grinden och över ett ökat arbetsområde, samt ge optimal höjd och lyftkapacitet. System med inbyggda sensorer för sväng, lyft, vipp och teleskopfunktion finns till alla kranar i vår FC-serie.
Lastbilskranar
för recycling och timmertransport

INFO

Gripare och gripsågar
för virkeshantering

INFO

Skotarkranar
för modernt skogsbruk

INFO

Upptäck vårt produktsortiment: kranar för skotare, skördare, lastbil och stationärmontage, gripare och tillbehör. DETAILS

Upptäck vårt produktsortiment: kranar för skotare, skördare, lastbil och stationärmontage, gripare och tillbehör. DETAILS

 
 
FaLang translation system by Faboba